املت فنجانی لوبیا سبز و کرفس

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت ۳۵
  • آماده سازی ۴۵
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. لوبيا سبز را در آب نمک جوشان به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد و سپس آبكش كنيد.
  2. كرفس و لوبيای پخته را ساطوری كنيد.
  3. تخم‌مرغ‌ها را شكسته در ظرف گود مناسبی هم بزنيد سپس نمک و فلفل و بعد لوبيا سبز و كرفس ساطوری و در پايان نيمی از پنير پيتزای رنده شده و مغز نان خشک شده و كوبيده را افزوده همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
  4. سپس در قالب مافين چرب شده ريخته و برای ۱۰ دقيقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزيد.
  5. سپس از فر خارج كرده و با ريختن بقيه پنير پيتزای رنده شده و در صورت تمايل گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای رنگی ساطوری شده تزيين كنيد و دوباره برای مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير موزارلا ذوب و در صورت تمايل برشته شود.
  6. اين مقدار مواد برای پر كردن ۶ تا ۹ قالب مافين متوسط كافی است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید