تاکیتو مرغ با سس سالسا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ۲ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.
  2. سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید و حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.
  3. حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید و سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.
  4. اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید و حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.
  5. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
  6. برای تهیه سس سالسا فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید