- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- گوشت چرخکرده را در ظرفی ریخته و بههمراه کمی نمک ورز دهید، سپس آن را با پیاز و کمی فلفل سیاه در تابهای حاوی کره ذوب شده روی حرارت ملایم تفت دهید.
- کدوسبز، قارچ، سیر، زنجبیل، تخممرغ و آرد را به تابه حاوی گوشت بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب سبزیجات کشیده شوند.
- از مایه آمادهشده به طور یکسان داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و پیراشکیها را در قابلمهای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند (روغن جوش). پس از این که سرخ شدند، پیراشکیها را از قابلمه روغن خارج کنید و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. فراید پیراشکی آماده سرو است.
نکته
- خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید