تورتيا فلفل و سيب‌ زمينی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۵ دقیقه
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. سیب‌زمینی‌ها را پوست نكنید، اما آن را به خوبی بشویید و ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آبكش كرده و به ضخامت یك سانتی‌متر ورقه ورقه كنید.
  2. روغن را در یك تابه بزرگ نچسب داغ كرده و پیاز، سیر، فلفل‌ها را ۵ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شوند، ولی رنگشان عوض نشود. كمی نمك و فلفل بزنید.
  3. شعله را كم كرده و سیب‌زمینی را اضافه كنید و ۷ تا ۸ دقیقه آن را به همراه سبزیجات بپزید. اگر تابه خیلی خشك بود، كمی روغن اضافه كنید.
  4. تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه بزنید. نیمی از آن را روی سبزیجات ریخته و روی آن را با نیمی از پنیر بپوشانید، سپس باقی تخم‌مرغ را اضافه كرده نمك و فلفل بزنید و باقی پنیر را روی آن بریزید.
  5. تورتیا را با درب نیم بسته روی شعله ملایم بپزید تا سطح زیرین بپزد.
  6. وقتی تورتیا شكل گرفت، فر را روی گریل داغ كرده و تابه را ۳ تا ۴ دقیقه در فر بگذارید تا روی خوراك كمی برشته شود.
  7. تورتیا را از فر خارج كرده و كنار بگذارید تا خنك شود، سپس از تابه خارج كرده و برش بزنید.
  8. نكته: برای جوشاندن سیب‌زمینی آن‌ها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب سرد پوشانده و روی شعله زیاد به جوش آورید. از لحظه‌ای كه آب به جوش آمد، ۱۰ دقیقه زمان گرفته، سپس آن را آبكش كنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید