برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
در یک کاسه بزرگ پودر سیر، هل، گشنیز، زیره سبز، پاپریکا، نمک، فلفل، آبلیمو و روغن را با هم مخلوط کنید سپس مرغ را به آن اضافه کرده و ماساژ دهید.
روی آن را بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. (اما بهتر است یک شب در یخچال به مدت ۲۴ ساعت خوابانده شود).
مرغ را روی حرارت متوسط، هر طرف ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود، گریل کنید. بگذارید خنک شود و برش بزنید.
در یک کاسه بزرگ ماست یونانی، پودر سیر، زیره، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ۱ فنجان از آن را برای سس روی پیتزا کنار بگذارید و یک چهارم فنجان سس را برای تزئین پیتزا کنار بگذارید.
موزارلا را رنده کنید، کاهو را خرد کنید و خیار و گوجه فرنگی را خلالی کنید.
برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس، پنیر و مرغ را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، در آخر کاهو، گوجه فرنگی، خیار را اضافه کنید و مقداری سس را روی آن بریزید.