فر را با دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید، سپس ماست و روغن را افزوده و خوب مخلوط کنید که خمیری چسبنده به دست میآید.
در یک قالب یا سینی فر کاغذ روغنی انداخته و حتماً روی کاغذ را نیز چرب کنید، از خمیر روی آن قرار داده و با قلم مو روغن زیتون روی آن بمالید و با نوک انگشتان خمیر را پهن کنید (ضخامت کراست با توجه به تمایل و علاقه افراد میتواند متفاوت باشد)، سپس تاپینگ (مواد رویی) مورد علاقه خود را روی خمیر ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.