- امتیازدهی
- تدارک برای ۳ نفر
- زمان پخت ۱۰
- آماده سازی ۲۰
- آشپز ناصر زحمتکش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا سير را با پهنای چاقو له كنيد كه بوی بيشتری از آن خارج شود.
- روغن زیتون را داخل تابه ریخته، سير را در آن تفتداده و بعد از چند دقيقه خارج كنيد تا روغن شما طعم سير بگيرد.
- ميگوها را داخل روغن با حرارت زیاد به مدت ۳ دقيقه تفت دهيد.
- موقع تفت دادن ميگو در ظرف را نگذاريد چون آب میاندازد.
- ميگوها را زياد سرخ نكنيد چون سفت میشوند.
- بعد از سرخ شدن داخل ظرف ديگری منتقل كنيد تا ميگوها خنک شوند.
- سپس شويد را با پنير موزارلای رنده شده دالیا و ادويهی کاری و نمک مخلوط کنید.
- مخلوط مورد نظر را با دست فشرده كنيد و يک ورق فويل را روی صفحهی حصير قرار داده و مواد شویدی را داخل آن گذاشته شروع به رول كردن كنيد.
- ضخامت آن به اندازهای باشد كه گودی قارچ را كه پايهی آن را درآوردهاید پر كند.
- سپس میتوانید چند دقيقه داخل فريزر نگهداری كنيد كه انسجام بيشتری پيدا كند.
- پایههای قارچ را دربياوريد در صورت امكان مقداری از هاگ آن را نيز دربياوريد تا سوراخ آن بزرگتر شود.
- داخل هر قارچ يک عدد ميگو قرار دهيد و مخلوط شويد و پنير كه داخل فريزر قرار داده بوديد را از فويل خارج كنيد و با چاقوی تيز برشهایی با قطر یک سانت و نيم بزنيد و روی قارچها قرار دهيد.
- سپس سينی فر را با كره چرب كنيد قارچها را داخل سينی فر چيده و سينی را داخل طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد تا وقتیکه پنير آب شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید