فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس یک چهارم قاشق چایخوری روغن را با کره در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید. قارچ و آویشن را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی شود سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
روغن باقی مانده را به همراه سیر به تابه اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. اسفناج را نیز اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید تا له شود.
تورتیلاها را روی ۲ سینی فر بزرگ قرار دهید. نصف سس گوجه را روی هر کدام پخش کنید. قارچ و اسفناج را روی آن قرار داده و در وسط هر کدام یک فضای خالی ایجاد کنید. سپس موزارلا را دور تا دور فضای خالی بریزید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید.
از فر خارج کرده و در هر قسمت فضای خالی ایجاد شده یک تخم مرغ بشکنید، با فلفل سیاه و فلفل چیلی مزه دار کنید و به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که پنیر حباب بزند و تخم مرغ جا بیفتد دوباره در فر قرار دهید.