- امتیازدهی
- تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۴۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- كرفس و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كرفس نرم شود و آنگاه مرغ را بيفزایيد و تفت دهيد.
- حالا نخودفرنگی، هويج، سيب زمينی، جوز، زنجفيل، نمک، فلفل و سير را بيفزایيد و تابه را از روی حرارت برداريد و كنار بگذاريد.
- سپس تخم مرغ، آرد و شير را مخلوط كنيد و از صافی عبور دهيد، ته تابه مناسبی را چرب كنيد و تابه را روی حرارت بگذاريد هر بار قدری از مايه را در تابه بريزيد و با حركت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش كنيد، يک طرف كرپ كه پخته شد آن را زير و رو كنيد و به همين ترتيب كرپها را بپزيد.
- اينک پنير را با مواد فراهم كرده اضافه كنيد و هر بار روی هر كرپ قدری از مايه بريزيد و آن را رول كنيد.
- حالا روغن را در ظرف گودی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود.
- سپس هر بار رولها را در سفيده زده شده بزنيد و در آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید