فر را روی ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید. سینههای مرغ را یک به یک درون کیسه فریزر قرار داده و با وردنه یا استیککوب و با احتیاط بکوبید تا سینهی مرغ پهن شده و به ضخامت یک سانتیمتر برسد. (این کار را با دقت و احتیاط انجام دهید، چون سینهی مرغ نرم است و ممکن است له و پاره شود)
یک چهارم پیمانه کره را روی سطح داخلی سینههای مرغ بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. روی سطح داخلی هر کدام از سینهها یک و نیم ورقه پنیر موتزارلا گذاشته و آن را به آرامی لوله کنید، سپس به کمک خلال دندان آن را ثابت و محکم کنید.
سینههای رول شده را به ترتیب در آرد، تخممرغ زده و آرد سوخاری زده و در یک ظرف نسوز چرب شده بچینید.
برای تهیهی سس، یکچهارم پیمانه کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله ملایم آب کنید. سیر را ۳۰ ثانیه در آن تفت داده و آب مرغ و آبلیمو را اضافه کنید. سس را به ظرف مرغها اضافه کرده و آن را ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغها که کاملاً مغزپخت شود.