- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- یک ظرف پخت را کمی کره بمالید و یک قابلمه بزرگ را با آب نمک به جوش بیاورید.
- روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، گوشت چرخ کرده، پیاز و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت تغیر رنگ دهد و سبزیجات نرم شوند آن ها را تفت دهید.
- سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی، ریحان، پونه کوهی، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی بجوشد تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
- در حالی که مخلوط گوشت در حال جوشیدن است، پاستا زیتی را در آب نمک در حال جوش بریزید تا نرم شود. پاستا را آبکش کرده و با مخلوط گوشت و نیمی از موزارلا در قابلمه برگردانید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
- مخلوط را به ظرف پخت آماده شده منتقل کرده و باقی مانده موزارلا روی آن بریزید.
- زیتی را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار داده تا پنیر آب شده و طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید