گوشت چرخکرده را در ظرفی ریخته و بههمراه کمی نمک ورز دهید، سپس آن را با پیاز و کمی فلفل سیاه در تابهای حاوی کره ذوب شده روی حرارت ملایم تفت دهید.
کدوسبز، قارچ، سیر، زنجبیل، تخممرغ و آرد را به تابه حاوی گوشت بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب سبزیجات کشیده شوند.
از مایه آمادهشده به طور یکسان داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و پیراشکیها را در قابلمهای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند (روغن جوش). پس از این که سرخ شدند، پیراشکیها را از قابلمه روغن خارج کنید و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. فراید پیراشکی آماده سرو است.
نکته
خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.