سوپ بورش

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. هویج، سیب زمینی و چغندر را پوست بگیرید (برای پوست کردن چغندر از دستکش استفاده کنید وگرنه دستتان قرمز می شود!).
  5. سیر و کلم را رنده کنید و چغندر را خلال کنید، گوجه فرنگی، پیاز، هویج و کرفس را نیز خرد کنید.
  6. به ماهیتابه روغن اضافه کنید و پیاز را به آن اضافه کنید، ۲ دقیقه تفت دهید. سپس هویج را اضافه کرده و آن را نیز ۲ دقیقه تفت دهید، سپس به ترتیب کرفس، کلم، چغندر و سیب زمینی را اضافه کنید و هر کدام را به ترتیب ۲ دقیقه تفت دهید.
  7. سیر، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، برگ بو، آب سبزیجات، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
  8. سپس تمامی مواد را به مدت ۱۵ دقیقه زودپز کنید.
  9. سپس در زود پز را باز کنید و یک سوم فنجان از آب مواد و ۲ فنجان مخلوط سبزیجات بورش را با یک قاشق سوراخ دار جدا کنید و کنار بگذارید و مایع اضافی را خارج کنید.
  10. برای آماده کردن سس یک سوم فنجان بورش را با دو سوم فنجان خامه ترش مخلوط کنید.
  11. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  12. به ترتیب سس، پنیر و مخلوط سبزیجات بورش را به خمیر اضافه کنید.
  13. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  14. پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس ۱ قاشق خامه ترش را به هر برش بزنید و شوید تازه را به عنوان تزئین به روی آن اضافه کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید