فریتاتا نخود فرنگی و پیاز شیرین

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب با نمک، فلفل و جوزهندی به خوبی هم بزنید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. ۱ فنجان پیاز شیرین خلال شده را به تابه اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شوند. سپس نخود فرنگی ها را نیز به تابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. در آخر مخلوط تخم مرغ را به مواد اضافه کرده هم بزنید و اجازه دهید به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت بماند تا تخم مرغ کمی سفت شود.
  3. سپس پنیر موزارلا رنده شده را روی آن بپاشید و تابه را به مدت ۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا فریتاتا پف کرده و روی آن طلایی شود. از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس با کمی آبلیمو و روغن زیتون سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید