- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۵ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- کدوها را از طول دو نیم کنید و آنگاه ۳ دقیقه در آب جوش بجوشانید تا قدری نرم شود.
- حالا در صافی بریزید و سپس داخل کدوها را به آرامی خالی کنید.
- اینک مواد خارج شده را خرد کنید و کنار بگذارید.
- سپس پیاز و سیر را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید.
- حالا فیله گوجه فرنگی، ذرت، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.
- اکنون کدو را اضافه و مخلوط کنید.
- سپس قایق های کدو را با مواد فراهم کرده پر کنید و رویش پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر طلایی شود.
- حالا قایق های کدو را در ظرف مناسبی بچینید و رویش را به دلخواه بیارایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید