لازانيای گوشت و اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقيقه
  • آشپز ژانت طوروسیان
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. با مقدار کمی روغن پیاز ریز خردشده را سرخ کرده، گوشت را به آن اضافه کرده، صبر کنید تا نیم پز شود، سپس نمک، فلفل، نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه و کمی پودر آویشن به آن مخلوط کرده، بگذارید کاملاً پخته شود. بگذارید داغی گوشت گرفته شود.
  2. یک عدد ظرف مناسب برای تهیه لازانیا را با مقدار کمی روغن چرب کنید یا اسپری روغن بزنید.
  3. ورقه‌های لازانیا را پخته، آب‌کش کرده، درون دستمال آشپزخانه کاملاً خشک کنید.
  4. مقدار کمی از گوشت سرخ شده را کف ظرف بریزید (شروع کار با گوشت است نه با ورقه لازانیا تا امکان برداشتن برش لازانیا به راحتی میسر باشد.)
  5. روی گوشت را با ورقه‌های لازانیا پوشانده و کمی از سس سفید را روی آن بمالید.
  6. مقداری از پنیر موتزارلای رنده شده را روی سس بپاشید و از مایه گوشتی روی پنیرها بریزید.
  7. کمی از فلفل دلمه‌ای ریز خردشده و قارچ‌های ورقه شده را روی گوشت بریزید و مجدداً کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید.
  8. برگ‌های اسفناج را روی پنیر بچینید و کمی پنیر روی آن پخش کرده، با ورقه‌های لازانیا کاملاً بپوشانید. همین مراحل را با بقیه مواد ادامه داده، آخر کار را با ورقه‌های لازانیا بپوشانید، با کف دست مواد را کاملاً به هم فشرده نمایید و ورقه‌های پنیر موتزارلا را روی آن‌ها بچینید. روی لازانیا را با کلم بروکلی و گوجه تزیینی تزیین کرده، قالب را لا کاغذ آلومینیوم پوشانده و لازانیا را به مدت یک ساعت درون فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. در انتهای کار بوسیله گریل فر، روی پنیرها را کاملاً طلایی کنید.
  9. بعد از پخت، بگذارید بخار لازانیا بنشیند سپس آن‌را برش داده، سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید