مرغ شکم پر با مارچوبه پنیری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، سبزی های خشک شده، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. سینه مرغ را روی یک سطح صاف قرار دهید و یک شکاف در وسط مرغ ایجاد کنید. مراقب باشد که مرغ را زیادی برش نزنید تا مواد در زمان پخت از آن بیرون نریزد.
  4. مرغ را با مخلوط ادویه و ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون مزه دار کنید.
  5. در همان کاسه ای که چاشنی داخل آن بود، مارچوبه را با ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون، سیر خرد شده و فلفل قرمز به خوبی مخلوط کنید.
  6. سینه مرغ را با ۳ تا ۴ عدد مارچوبه و دو قاشق غذاخوری پنیر موزارلا پر کنید.
  7. قسمت باز دهانه سینه مرغ را با خلال دندان ببندید.
  8. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید سپس هر طرف مرغ را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
  9. سپس آب لیمو، کره و سیر خرد شده را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.
  10. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید