- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه متوسط، سبزی های خشک شده، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- سینه مرغ را روی یک سطح صاف قرار دهید و یک شکاف در وسط مرغ ایجاد کنید. مراقب باشد که مرغ را زیادی برش نزنید تا مواد در زمان پخت از آن بیرون نریزد.
- مرغ را با مخلوط ادویه و ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون مزه دار کنید.
- در همان کاسه ای که چاشنی داخل آن بود، مارچوبه را با ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون، سیر خرد شده و فلفل قرمز به خوبی مخلوط کنید.
- سینه مرغ را با ۳ تا ۴ عدد مارچوبه و دو قاشق غذاخوری پنیر موزارلا پر کنید.
- قسمت باز دهانه سینه مرغ را با خلال دندان ببندید.
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید سپس هر طرف مرغ را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
- سپس آب لیمو، کره و سیر خرد شده را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.
- درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید