در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، آرد سوخاری، تخممرغ، پیاز و اورگانو را کاملاً مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یکدوم پیمانه از سس را نیز اضافه کرده و خوب با مایه گوشت مخلوط کنید.
دو ورق کاغذ روغنی را به طول ۳۰ سانتیمتر بریده و گوشت را در مرکز آنها قرار دهید. گوشت را با وردنه یا دست به آرامی فشار دهید تا گوشت کاملاً پهن و یکدست شود. کاغذ روغنی بالایی را برداشته و به ترتیب پنیر، قارچ و سس کچاپ باقیمانده را روی گوشت پهن کنید.
با کمک کاغذ روغنی زیرین و با احتیاط گوشت را لوله کنید.
یک قالب نان یا ظرف نسوز با ابعاد ۲۵×۱۵×۷ را چرب کرده و میتلف را درون آن قرار دهید. میتلف را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید، سپس آن را از فر خارج کرده و اگر هنوز آماده نبود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.
پس از ۳۰ دقیقه اول یک خلال دندان درون میتلف فرو کنید. اگر گوشت به آن نچسبید یعنی مغز آن پخته است.