صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
مینی تارت میگو
امتیازدهی
تدارک برای
۴ نفر
زمان پخت
۱۵ دقیقه
آماده سازی
۸ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
یوفکا دالیا : یک بسته (مستطیلی)
میگو متوسط : ۲۵۰ گرم (پوست گرفته و پخته شده)
کنجد : یک قاشق غذاخوری
گشنیز : ۳۰ گرم (خرد شده)
روغن مایع یا کره ذوب شده : به مقدار لازم
سس چیلی شیرین : ۸ قاشق سوپخوری
دستور پخت
کنجد را در تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا کنجدها طلایی رنگ شوند سپس آنها را کنار بگذارید
میگو پخته شده,گشنیز و سس چیلی شیرین را در ظرفی ریخته , کنجد را به آن بیافزایید و تمام مواد را مخلوط کنید
یوفکا را به شکل مربع (۱۰در۱۰ سانتیمتر) برش دهید و کمی چرب کنید و به شکل ضربدری داخل قالبهای مافین کوچک بگذارید و آنها را با مواد میگو پر کنید.
قالبهای مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید تا یوفکاها طلایی شود. تزیین کرده و سرو نمایید.
طرز تهیه سس چیلی شیرین : ۲ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای و ۲ قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و ۴ قاشق سوپخوری سس چیلی تند مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
سمبوسه گوشت و سیب زمینی
۲۰ دقیقه
مشاهده
رولت مکزیکی
۲۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا گلکلم
۴۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
سوفله گل کلم
پیتزا بروکلی و سس خردل تند
پیراشکی مرغ و قارچ
پارمیجانا
تست اسفناج و پنیر
به ما بپیوندید