- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
- گوجهفرنگیهای پوره شده را اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند، روی حرارت بالا قرار دهید.
- حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به آرامی بجوشد و هر از گاهی آن را هم بزنید. عسل، جعفری، ریحان و پونه کوهی را به سس اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. به سلیقه خود سس را با نمک مزه دار کرده و حرارت را خاموش کنید.
- پاستا رو جوشانده، صاف کرده و کنار بگذارید.
- ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سوسیس خرد شده را اضافه کرده و ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملا پخته شود. سس پاستا را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بوشانید، سپس اسفناج را اضافه کرده و داخل سس ریخته و بگذارید بجوشد.
- پاستا را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. روی آن پنیر موزارلا بریزید و ماهیتابه را در فر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا پنیر برشته شود.
- روی پاستا را با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نمک و فلفل را مزه دار کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید