پاستا سوسیس مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
  3. گوجه‌فرنگی‌های پوره شده را اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند، روی حرارت بالا قرار دهید.
  4. حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به آرامی بجوشد و هر از گاهی آن را هم بزنید. عسل، جعفری، ریحان و پونه کوهی را به سس اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. به سلیقه خود سس را با نمک مزه دار کرده و حرارت را خاموش کنید.
  5. پاستا رو جوشانده، صاف کرده و کنار بگذارید.
  6. ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سوسیس خرد شده را اضافه کرده و ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملا پخته شود. سس پاستا را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بوشانید، سپس اسفناج را اضافه کرده و داخل سس ریخته و بگذارید بجوشد.
  7. پاستا را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. روی آن پنیر موزارلا بریزید و ماهیتابه را در فر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا پنیر برشته شود.
  8. روی پاستا را با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نمک و فلفل را مزه دار کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید