پتاژ سبزیجات

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۸ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز مریم هوشمند
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. سبزیجات را پخته یا بخار پز می کنیم و با غذا ساز آنها را له کرده و به همراه ۲ لیوان آب مرغ روی حرارت ملایم قرار می دهیم یک لیوان آب مرغ باقیمانده را به آرد ذرت اضافه کرده به مخلوط اولیه می افزائیم تا پخته و غلیظ شود .
  2. نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه کرده ، پتاژ را در ظرف پیرکسی ریخته و پنیر موزارلای رنده شده را روی آن می پاشیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر روی آن کاملاً طلایی شود .

شاید این غذاها را نیز بپسندید