ساندویچ ماهی تن

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴
  • زمان پخت ۱۰
  • آماده سازی ۱۵
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. آبليمو، روغن زيتون، فلفل، پياز قرمز، كنسرو، ماهی تن، فيله گوجه فرنگى، ريحان و گشنيز يا اسفناج را در كاسه مناسبى بريزيد و مخلوط كنيد.
  2. آنگاه چهار عدد نان تست را در سينی قرار دهيد و روى هريک، يک ورق پنير داليا قرار دهيد.
  3. مواد فراهم كرده را چهار قسمت كنيد و هر قسمت را روى هركدام از نان ها بريزيد.
  4. سپس یک ورقه ديگر از پنير و یک نان تست رویش بگذارید قدرى بفشاريد.
  5. هركدام را رويش بگذاريد و به مدت تقريبى ۲ دقيقه در دستگاه اسنک ساز قرار دهيد تا ساندويچ‌ها برشته شوند.
  6. اینک اطراف ساندويچ را با كارد تيزى برش بزنيد و در نهایت آن را به دو مثلث تقسیم کنید.
  7. حالا ساندویچ‌ها را در سیخ‌های کبابی فرو ببرید و برای سرو در ظرف مناسبی بچینید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید