- امتیازدهی
- تدارک برای ۱ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
- ژامبون، گوجهفرنگی، فلفلهای دلمهای، قارچ، ذرت و زیتون سبز، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط کنید.
- سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس گوجهفرنگی روی لبههای نان نریزید تا در حین پخت نسوزد، سپس مقداری پنیر روی آن بریزید.
- مخلوط ژامبون و بقیه پنیر را روی آن ریخته و بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.
نکته
- بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
- بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
- قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید
شاید این غذاها را نیز بپسندید