پیتزای گوشت و قارچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلم‌موی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
  2. گوشت را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آب آن کاملاً کشیده شود، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و کمی تفت دهید.
  3. قارچ و فلفل دلمه‌ای‌ها را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. سس گوجه‌فرنگی را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس گوجه‌فرنگی روی لبه‌های نان نریزید تا در حین پخت نسوزد.
  5. مقداری از پنیر موزارلا، گوشت و مخلوط قارچ و فلفل را روی سس ریخته، سپس بقیه پنیر را روی آن پخش کنید. سینی را به‌مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پیتزا بپزد. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.

نکته

  1. بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
  2. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کش‌آمدن بیشتری داشته باشد.
  3. قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید