- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- بیکن را در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید و با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس آن را برگردانید و ۵ دقیقه دیگر و یا تا زمانی که پخته شود بپزید (دقت کنید که زیاد نپزید زیرا ۱۰ دقیقه دیگر روی پیتزا پخته می شود) سپس بیکن را از فر خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید.
- موزارلا را رنده کنید و یک تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید.
- سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- سس، پنیر و مواد را اضافه کنید، بعد از اینکه پیتزا را داخل فر گذاشتید، تخم مرغ را با احتیاط به آن اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید