برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
بیکن را بر روی کاغذ روغنی با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن ها را برگردانید و ۵ دقیقه دیگر نیز در نیز در فر قرار دهید (دقت کنید که زیاد نپزید زیرا ۱۰ دقیقه دیگر روی پیتزا در فر پخته می شود). بیکن ها را از فر خارج کنید و روی یک بشقاب که با حوله کاغذی پوشانده شده است قرار دهید تا چربی اضافه آن گرفته شود.
پیاز را رنده کنید، هات داگ را از طول برش دهید به صورتی که در مجموع ۸ برش هات داگ داشته باشید.
برای آماده کردن سس پنیر ابتدا پنیر چدار را رنده کنید سپس قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را آب کنید و مدام هم بزنید. آرد را به کره اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر نیز هم بزنید. خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شود، سپس پنیر چدار، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بگذارید چند دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.
سطح قالب پیتزا را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس پنیر چدار، پنیر موزارلا، ۸ برش بیکن را به خمیر اضافه کرده و برش های هات داگ را روی برش های بیکن قرار دهید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. اگر می خواهید پنیری تر شود، مقداری پنیر چدار رنده شده به آن اضافه کنید.