پیتزا روبن

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بریسکت را آماده کنید (در صورت نیاز به رسپی طرز تهیه بریسکت سرچ کنید) و ۱ فنجان و نیم آن را به صورت ورقه‌ای و نیم فنجان دیگر آن را به صورت مکعبی خرد کنید.
  5. سس مایونز، سس کچاپ، ترب، پودر پیاز، سس تند، پاپریکا، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب سس، گوشت ورقه شده، پنیر، کلم ترش و سپس گوشت خرد شده را به خمیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید