پیراشکی عدس و اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز و سیر را با زردچوبه و فلفل در مقدارکمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس اسفناج و عدس را به آن اضافه کرده تفت مختصر می‌دهیم و در آخر کمی نمک اضافه کرده کنار می‌گذاریم تا کاملا خنک شود.
  2. یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته کمی از مواد آماده شده داخل خمیر پیراشکی ریخته و برای چسبیدن لبه‌ها، لبه‌های خمیر را (سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) می‌زنیم و لبه‌ها را روی هم می‌آوریم سپس با پهلوی چنگال لبه‌ها را خوب فشار می‌دهیم تا به‌هم بچسبد.
  3. در تابه روغن فراوان ریخته خوب داغ می‌کنیم و پیراشکی‌ها را سرخ کرده تا طلائی شود. برای گرفتن روغن، پیراشکی‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه می‌گذاریم. برای سرو با سس گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی حلقه‌شده و جعفری تزیین می‌کنیم.

شاید این غذاها را نیز بپسندید