برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
ابتدا چاشنی کاجون را آماده میکنیم، پونه کوهی، آویشن، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، فلفل کاین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را با مواد آماده شده خوب مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
مرغ را در ماهیتابه چدنی (یا هر ماهیتابه ای) به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید، تا زمانی که دیگر رنگ داخل آن صورتی نباشد. سپس مرغ را خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
کرفس، پیاز و فلفل سبز را خرد کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در ماهیتابه چدنی تفت دهید و مرتباً هم بزنید سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، سبزیجات و مرغ را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.