فر را روی ۲۲۰ درجه داغ کنید. خمیر را در یک ظرف پیتزای ۳۰ ـ ۲۵ سانتیمتر پهن کنید.
روغن را در تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. تفت دادن را روی شعله ملایم ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
روی خمیر پیتزا را با قلممو کمی روغن مالیده و سس را روی آن پخش کنید. مقداری پنیر موزارلا روی خمیر ریخته و اسفناج را روی آن پخش کنید. ظرف را ۱۰ دقیقه در فر قرار داده، سپس آن را خارج کنید
مرکز پیتزا را کمی گود کنید تخممرغ را در گودی شکسته و پنیر را روی پیتزا بریزید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا دور خمیر طلایی شود.