برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
در یک قابلمه، شیر و آب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، مرتب هم بزنید. سپس آرد ذرت را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید سپس حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید.
هر ۵ دقیقه درب آن را بردارید و هم بزنید. در مجموع ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کرم رنگ شود بگذارید بجوشد.
از روی حرارت بردارید، نمک، فلفل و کره را اضافه کنید و با همزن بزنید سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
بیکن را در فر روی کاغذ روغنی با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس آن را برگردانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
بیکن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید و یک فنجان از آن را کنار بگذارید.
سیر را خرد کنید و در یک ماهیتابه کره، سیر و میگو را روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۲ دقیقه تفت دهید، حرارت را خاموش کنید و از تابه خارج کنید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب فرنی، ۱ فنجان پنیر موزارلا، بیکن، میگو، پیازچه را به خمیر اضافه کنید.
سپس آن را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، سپس برش دهید.