- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی تابه چدنی بمالید، سپس به ترتیب قارچ، فلفل سبز، گوجه فرنگی و پیاز را داخل ظرف پیتزا بچینید و با پونه کوهی، فلفل قرمز خرد شده و نمک مزه دار کنید.
- پنیر رنده شده را اضافه کنید و سس پیتزا را روی پنیر بریزید.
- توپ خمیر پیتزا را با وردنه به شکل گرد دربیاورید و به آرامی روی سس پیتزا در تابه چدنی قرار دهید.
- با دستان خود خمیر پیتزا را در لبه های تابه فرو کنید تا تمامی قسمت های سس و رویه پیتزا را کاور کند و روغن زیتون باقی مانده را روی خمیر بمالید.
- به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خمیر طلایی شود.
- پس از خارج کردن از فر اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند، سپس یک تخته برش یا بشقاب بزرگ را روی تابه قرار دهید و آن را برگردانید. پنیر پارمزان، فلفل قرمز خرد شده و ریحان تازه را روی آن اضافه کنید و به ۶ تا ۸ قطعه برش دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید