برای آماده کردن خمیر داخل مقداری از آب که به دمای ۴۰ درجه رسیده به اندازه نوک قاشق شکر بریزید و خمیر مایه را افزوده و اجازه دهید عمل بیاید. سپس روغن را با باقیمانده آب و شکر مخلوط کرده و خمیر مایه را اضافه کنید، سپس آرد را بتدریج بیفزایید و نمک اضافه کرده، تا جایی که خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون یا پارچه پوشانده و یک ساعت به آن استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر زیاد شود.
خمیر را به شش قسمت تقسیم کرده و چهار قسمت را جداگانه با وردنه به اندازه قطر قالب گرد مورد نظر به ضخامت ۰.۵ سانتیمتر باز کنید و هر قسمت را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و سرد کنید.
یکی از دو چانه باقیمانده را به اندازه کف قالب باز کرده و کف قالب بیندازید و چانه بعدی را به اندازه ارتفاع دیواره قالب باز کرده و به دیوارههای قالب بچسبانید و بعد مقداری سس به خمیر کف بمالید و از مواد میانی ریخته و پخش کنید و پنیر بریزید، سپس از خمیر پختهشده یک لایه گذاشته و دوباره مواد و پنیر بریزید و این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.
روی خمیر بالایی مواد میانی ریخته و پنیر بریزید، در نهایت فلفل دلمهای و سوسیس را روی لایه آخر بریزید. اطراف خمیر را کمی روی خمیر بالایی آورده و آب بزنید و کنجد و آویشن بپاشید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر ذوب شده و طلایی شود.
برای آماده کردن مواد میانی پیاز را در مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه زده و تفت دهید تا گوشت بپزد، سپس قارچ را اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید و از روی حرارت برداشته و سرد کنید.