- امتیازدهی
- تدارک برای ۸ تا ۱۰ نفر
- زمان پخت ۱۵
- آماده سازی ۳۰
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- سبزیجات را در آبکش بریزید و نمک بزنید.
- پس از یک ساعت آنها را بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید و در روغن تفت داده یا روی صفحه گریل، گریل نمایید.
- سپس روی نان را برش بزنید قدر از خمیر اضافه را جدا سازید و داخل آن را با سس پستو آغشته کنید.
- به ترتیب بادمجان، کدو، پنیر موزارلا، فلفل دلمهای، سیب زمینی و پنیر پارمسان را اضافه کنید (در صورتی که مواد اضافه آمد دوباره تکرار کنید).
- حالا روی نان را رویش بگذارید، درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و زیر فشار قرار دهید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند.
- اینک در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید.
- حال نان را از فر خارج کنید و برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید