کسرول مرغ و ذرت

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز زهرا رمضانی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پنیر خامه‌ای، ذرت و خامه را مخلوط کنید. سینه مرغ را در قابلمه ریخته و مخلوط ذرت و خامه را اضافه کنید، سپس زیتون سبز را ریخته و نمک بزنید و کمی حرارت دهید و در ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر موزارلا بریزید و در پایان روی آن سیب‌زمینی خلالی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید