برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
روی یک چهارم پیتزا سس شیرین و ترش ، یک چهارم دیگر سس باربیکیو، یک چهارم دیگر سس خردل و در آخر روی قسمت آخر سس تند را اضافه کنید، سپس پنیر موزارلا و ۲۰ ناگت مرغ را نیز به پیتزا اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.