برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
در ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته و میگوها را به مدت یک الی دو دقیقه تفت داده و سپس از ماهیتابه آن را خارج کنید.
در کاسه ای سس کچاپ، ترب، سس ورچستر و آب لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید،سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب مخلوط سس، پنیر موزارلا، سپس میگوها را به خمیر اضافه کنید و آن را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.