برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
سیر و جعفری را خرد کنید و کنار بگذارید، سپس کره را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید. خامه را اضافه کرده و ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید. سیر و پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه و خوب مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و جعفری را مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۱ فنجان از سس آلفرد را کنار بگذارید سپس باقیمانده سس را درون ظرف در دار بریزید.
مرغ را تکه تکه کنید، تابه چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید سپس روغن و مرغ را به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه (یا تا زمانی که داخل آن دیگر صورتی رنگ نباشد) تفت دهید و مرتباً هم بزنید. وقتی مرغ آناده شد، یک چهارم فنجان آب به آن اضافه کنید تا غلظت آن مناسب شود.
مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و با باقیمانده سس آلفردو با آن مخلوط کنید.
سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب ۱ فنجان سس آلفردو، ۲ فنجان پنیر موزارلا و ۲ فنجان چیکن آلفردو را به خمیر اضافه کنید و آن را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را برش بزنید.