برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
کرفس و پیازچه را حلقه حلقه کنید و فلفل قرمز و سبز و پیاز را به شکل مربع خرد کنید.
گوشت را به تکههای کوچک برش بزنید و چربی اضافی را آن را جدا کنید سپس برش های گوشت را در یک کاسه متوسط بریزید، شکر، سس سویا، سفیده تخم مرغ و پیازچه را به آن اضافه کنید و به خوبی با گوشتها مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا خوب مواد به خورد گوشت برود، سپس یک چهارم فنجان نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مطمئن شوید که با تمام گوشت ها مخلوط شود.
در یک ماهیتابه ۱ فنجان روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید، گوشت را به آن اضافه کنید و ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که هر دو طرف آن قهوهای رنگ شود آن را تفت دهید سپس گوشت ها را با قاشق سوراخ دار از روغن جدا کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
یک دوم از روغن را از ماهیتابه خارج کنید سپس کرفس، پیاز، فلفل قرمز و سبز را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه و یا تا زمانی که پخته شود روی حرارت متوسط تفت دهید سپس سبزیجات را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.
مقدار دیگری از روغن را از ماهیتابه خارج کنید به صورتی که فقط دو قاشق غذاخوری روغن در آن باقی بماند، سپس تکه های آناناس با آب، نصف فنجان آب، شکر، سرکه سیب، سس کچاپ و سس سویا را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. نشاسته ذرت و آب سرد (فقط یک چهارم فنجان) را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و روی حرارت بجوشانید تا سس به غلظت دلخواه برسد.
سپس ۱ فنجان از سس را کنار بگذارید و گوشت و سبزیجات را به مابقی سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس، موزارلا و گوشت ترش و شیرین را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس آن را برش دهید.