برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ قهوه آسیاب شده، شکر قهوه ای، پاپریکا، پونه کوهی، پودر سیر، پودر پیاز، پودر چیلی، نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید.
گوشت را در به کاسه اضافه کنید و خوب در آن بغلتانید تا همه قسمتهای گوشت با مواد پوشیده شود و آن را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس در یک ماهیتابه چدنی گوشت گاو را به مدت ۱ الی دو دقیقه برای هر طرف تفت دهید سپس آن را در قالب فر گزاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس گوشت را از فر خارج کنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید، سپس به اندازه دو فنجان از آن را نازک برش بزنید.
پیاز و فلفل قرمز را خلالی خرد کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، برشهای گوشت، فلفل قرمز و پیاز به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.