فر را از ۱۵ دقیق قبل، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پیاز (نگینی خردشده) را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس بیکن را به آن بیافزایید و تفت دهید. فلفل دلمهای سبز (نگینی خردشده)، فلفل هالوپینو، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط خنک شود. سپس، پنیر موزارلا، سس گوجهفرنگی و تخممرغ را به تابه بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
نان یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزی، به مقداری کره آغشته کنید. مقداری از مخلوط را وسط نان یوفکا بریزید و دو طرف نان را روی مواد برگردانید و رول کنید. رولها را داخل سینی فر بچینید.
زرده تخممرغ و مقداری آب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس رولها را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی به مخلوط زرده تخممرغ آغشته کنید و روی آنها سیاه دانه بپاشید.
سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و طلاییرنگ شود. سپس سینی را از فر خارج کنید. تیروپیتا آماده سرو است.
نکته
دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای نان یوفکا خشک نشود.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود