- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ پیراشکی
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- تخممرغها را همراه کمی نمک و فلفل سیاه و سویا سس در ظرفی ریخته و با همزن دستی خوب هم بزنید.
- مخلوط را در تابهای حاوی کره ذوبشده روی حرارت ریخته و با لیسک به صورت مداوم هم بزنید تا سفت شود سپس زیر تابه را خاموش کنید. خامه و پنیر را به آن بیافزایید و هم بزنید.
- از مخلوط آمادهشده داخل خمیرهای پیراشکی بریزید. پیراشکیها را داخل تابهای حاوی کمی کره از هر دو طرف سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند.
- آب جوش را به تابه بیافزایید، در تابه را بگذارید تا آب آن کاملاً کشیده شود و بهخورد پیراشکیها برود و آب تبخیر شود. پس از این مدت، پیراشکیها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. روی آنها را با پیازچه تزیین و سرو کنید.
نکته
- خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید