پیاز و سیر را با زرد چوبه و نمک و فلفل و زنجبیل در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس قارچها را با کمی آبلیمو اضافه کرده تفت میدهیم تا آب آن خشک شود. میگو را به مخلوط افزوده، کمی دیگر تفت میدهیم نصف استکان آب اضافه کرده میگذاریم تا میگوها پخته شوند.گوجه فرنگی و جعفری را افزوده میگذاریم آب گوجه فرنگی خشک شود و شعله را خاموش میکنیم.
یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته کمی از مواد آماده شده داخل خمیر پیراشکی ریخته و برای چسبیدن لبههای خمیر را سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده میزنیم و لبهها را روی هم میآوریم سپس با پهلوی چنگال لبهها را خوب فشار میدهیم تا بههم بچسبد.
در تابه روغن فراوان ریخته خوب داغ میکنیم و پیراشکیها را سرخ کرده تا طلائی شود. برای گرفتن روغن، پیراشکیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه میگذاریم. برای سرو با سس گوجهفرنگی، گوجهفرنگی حلقهشده و جعفری تزیین میکنیم.