- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- بیکن را روی کاغذ روغنی با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از ۱۵ دقیقه بیکن را برگردانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.
- بیکن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید و ۱ فنجان از آن را کنار بگذارید.
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آبکشی و خرد کنید. سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ با آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید، سپس صاف کنید، بشویید و خشک کنید.
- سیب زمینیها را روی تابهای که کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید و روغن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
- روی حرارت متوسط کره را در قابلمه بزرگ ذوب کنید، مراقب باشید نسوزد. آرد را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه با حرارت ملایم هم بزنید سپس آب گوشت گاو، آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود، سپس بگذارید بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید، بگذارید کمی خنک شود.
- سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- سپس به ترتیب نصف سس پوتین، پنیر موزارلا ، سیب زمینی سرخ شده، بیکن و پنیر را اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس باقیمانده سس را روی آن قرار بریزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید