- امتیازدهی
- تدارک برای ۱۰ تا ۱۲ عدد پیراشکی
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۶۰ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- گوشت، پیاز، سیر، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت نفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
- آنگاه رب گوجه فرنگی را بیفزایید و مجددا تفت دهید و حالا جعفری را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید تا مواد قدری خنک شود سپس پنیر را بیفزایید و با مواد ترکیب کنید.
- اینک خمیر را روی میز آرد پاشیده به ضخامت ۳ میلی متر پهن کنید و با کاتر به قطر ۶ سانتیمتر قالب بزنید، حالا هر بار روی هر خمیر قدری از مواد فراهم کرده قرار دهید و مطابق شکل لبه پیراشکی ها را به هم بچسبانید و در سینی مناسبی که در آن قدری آرد پاشیده اید قرار دهید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
- سپس روی پیراشکی ها را با مخلوط یک قاشق آرد و ۳ قاشق آب رومال کنید و روی آن کنجد بپاشید.
- اکنون سینی فر را چرب کنید و پیراشکی ها را به آرامی با فاصله در سینی فر قرار دهید سپس در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیراشکی ها را بپزید تا سطح آن طلایی شود.
- طرز تهیه خمیر پیراشکی: تخم مرغ، شکر، نمک و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
- آن گاه آرد را کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در فواصل ریختن آرد، روغن را هم بیفزایید.
- آرد را به حدی اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.
- سپس خمیر را در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را بپوشانید و در جای مناسبی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید