چیکن پارمزان با ایرفرایر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. سینه مرغ را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آنها را بکوبید تا به یک ضخامت نازک برسید.
  2. آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در کاسه های جدا بریزید.
  3. سینه مرغ را به ترتیب در آرد، سپس تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید.
  4. روی سبد ایرفرایر را روغن زیتون اسپری کنید و مرغ ها را بر روی آن اضافه کنید.
  5. سینه مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد در ایرفرایر قرار دهید.
  6. مرغ ها را برگردانید و روی آن را با مارینارا (هر کدام حدود ۲ قاشق غذاخوری) و پنیر موزارلا بریزید.
  7. به مدت ۴ دقیقه دیگر در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که پنیر ذوب شود بپزید. بلافاصله سرو کنید و در صورت تمایل با ریحان تازه تزئین کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید