- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت
- آماده سازی
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن سس، روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را نیز اضافه کرده و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.
- گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه بزنید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید. سس ترافل را هم اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و یک ظرف پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- در یک ظرف کم عمق، تخم مرغ را هم زده و در ظرف دوم، خرده نان و پارمزان را با هم مخلوط کنید. مخلوط خرده نان را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
- مرغ را کمی مزه دار کرده، سپس در تخم مرغ فرو کنید. هر فیله را در آرد سوخاری بریزید.
- دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید. مرغ را با دقت در روغن داغ قرار داده و روی حرارت متوسط زیاد بپزید تا طلایی شود.
- نیمی از سس گوجه فرنگی و ترافل را روی ورقه پخت بریزید. مرغ را روی آن بچینید و با سس باقی مانده بپوشانید. روی آن موزارلا رنده شده بریزید و به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فر قرار دهید.
- روی آن سبزیجات خرد شده بپاشید و در حالی که پنیر آب شده و داغ است سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید