- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز ببری
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس پیازچه، سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا طلاییرنگ شود.
- پس از این مدت، ادویه کاری و فلفل چیلی را به تابه اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- مرغ، گشنیز، آب لیموترش تازه، رنده پوست لیموترش، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
- یک لایه از نان نیمه آماده یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوبشده) آغشته کنید، سپس مقداری آرد سوخاری روی نان بریزید (این عمل را ۴ بار تکرار کنید).
- از مخلوط مرغ روی نان نیمه آماده بریزید و آنها را بهصورت رول فرم دهید، سپس رولها را بهصورت اریب با فاصله ۸ سانتیمتری برش بزنید و داخل سینی فر بچینید.
- سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، کاری چیکن فیلو را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید