کدو درسته را برای ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شود سپس از طول کدو را دو قسمت تقسیم کرده، با قاشق کوچک وسط را خالی کنید و کنار بگذارید.
تابه را چرب کرده، آب را درون آن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به آب داغ اضافه کنید. قارچ، مغز کدو و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۵ دقیقه بپزید. آن را مرتب هم بزنید. آب مرغ، آویشن، فلفل و ریحان را اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
سپس از روی حرارت برداشته و نان های خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
مواد را داخل کدوها ریخته، پنیر موزارلا رنده شده دالیا را روی آن بریزید و برای مدت ۴۵ دقیقه با ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که پنیر طلایی شود آن را بپزید.