کدو شکم پر یا سبزیجات

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. کدو درسته را برای ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شود سپس از طول کدو را دو قسمت تقسیم کرده، با قاشق کوچک وسط را خالی کنید و کنار بگذارید.
  2. تابه را چرب کرده، آب را درون آن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به آب داغ اضافه کنید. قارچ، مغز کدو و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۵ دقیقه بپزید. آن را مرتب هم بزنید. آب مرغ، آویشن، فلفل و ریحان را اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
  3. سپس از روی حرارت برداشته و نان های خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
  4. مواد را داخل کدوها ریخته، پنیر موزارلا رنده شده دالیا را روی آن بریزید و برای مدت ۴۵ دقیقه با ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که پنیر طلایی شود آن را بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید